Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Dame t-shirt er comfy, afslappet og flatterende! Silke tøj er venlig mod huden og behageligt at have på, og silkens temperatur-regulerende egenskaber gør vores silke tøj ideel, at bruge på alle årstider. 

0 anmeldelser
480,00 DKK pr enhed
0 anmeldelser
480,00 DKK
-30%
0 anmeldelser
280,00 DKK
400,00 DKK
Du sparer: 120,00 DKK

Dame-t-shirten er behagelig, afslappet og flatterende!
Silkekjoler er venlige mod huden og behagelige at have på, og silkens temperaturregulerende egenskaber gør vores silkekjoler ideelle til brug på alle årstider.

Ideel til kvinder og mænd: en silke T-shirt, der er utrolig fin og helt sikkert vil blive din yndlingsskjorte!

Du vil helt sikkert altid nyde at bære denne T-shirt, fordi den er lavet af et så blødt og delikat materiale, at du bogstaveligt talt kan mærke dens lethed. Sådan en silkeskjorte viser sig også at være fordelagtig, hvis du er solskoldet eller lider af helvedesild, psoriasis eller lignende, da den fine silke ikke belaster huden.

100% mulberry silke
strikke silke
elastik

Kundeanmeldelse

Anmeldelse fra Marie
Anmeldelse fra Marie: Jeg har været igennem kemobehandling, hvorved min hud er meget sart og følsom. At kunne lægge hovedet på en pude med silke betræk har været en rigtig god oplevelse. Der har været stor forskel, på at sove på silke (kontra bomuld), da silken er både kølig, blød og god til, at regulere temperatur og fugt. Silken ligefrem omfavner huden, så det kan varmt anbefales. Endnu engang Tusind Tak. Kærlig Hilsen Marie
silky-dream trustpilot