Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

De fantastiske silkedyner fra SilkyDream er håndlavet luksus og kvalitet. Guddommelig bløde, disse dyner er fyldt med silke med over 100 lag med håndsømmet, langfibret, grade A, mulberry silke. Der er brugt den fineste silke som gør dynerne til en fantastisk fornøjelse.

Det åndbare stof irriterer ikke din hud og hjælper dig med at få en afslappende nattesøvn, mens de naturlige temperaturregulerende egenskaber holder dig varm. Vores dyner er så lette, at du ikke vil tro, hvor effektivt de holder dig varm, indtil du prøver en selv. En silkedyne er holdbar og kan let holde 15-20 år. Så når du forkæler dig selv med en silkedyne er det en virkelig god investering.

Vores silkedyner er nemme at vedligeholde og kan vaskes ved 30 grader (lav centrifugering)  i maskine med enzymfrit vaskemiddel og ikke noget skyllemiddel. Vælg mellem to forskellige typer vi med silke bolster eller bambus bolster. Gør dit sengetøj komplet ved at gennemsøge vores silkepudebetræk og silke dynebetræk.

Husk ved køb af silkedyne skal du sikre at fyldet er lange mulberry silke fibre. Silkedyner med korte fibre og rest silke vil klumpe med tiden, hvorimod de lange fibre vil blive på plads altid. 

Se videoen så vil du se hvad vi mener 

Video: Hvordan produceres dyner med lange fibre.

0 anmeldelser
Pris fra
3.103,75 DKK
0 anmeldelser
2.117,50 DKK