Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator -->

Silke Dyne 100% Silkebolster

Pris fra
2.052,00 DKK
2.565,00 DKK
Du sparer: 513,00 DKK
Lager:
Model/varenr.: 1500

100% Silke Dyne - 16mm charmeuse Silkebolster

140x200cm 1.000gram

140x220cm 1.100 gram

Beskrivelse

Håndlavet Mulberry Silke dyne, silke dyne med Øko-Tex 100 certifikat

Udvalget af silkedyner fra SilkyDream handler om kvaliteten.
Håndlavet silkedyne med Mulberry silkefyld og lækkert 16mm silke charmeuse. Guddommelig blød silkedyne med over 100 lag langfibret mulberry silke af klasse A.  Hver enkelt dyne består af flere hundrede tynde silkelag. De mange lag gør silkefyldet stabilt i sig selv. Silkedyner fra SilkyDream er ikke quiltede, men silkefyldet er hæftet langs slidkanten.  Der er brugt den allerfineste silke som gør silkedynen til en fantastisk fornøjelse. Denne helårs dyne er fyldt med 1000g eller 1100g Øko-tex certificeret langfibret Mulberry silke der er syet ind i et fantastisk lækkert silkebolster (vår).
Dynen er håndlavet og findes i 2 størrelser, 140*200 cm samt 140*220 cm.
En silkedyne er helt speciel den lægger sig ikke ovenpå men smyger sig ind til kroppen. Silkedynen er temperatur-regulerende så den vil altid have den helt rigtige temperatur.

Vedligeholdelse
Silke er antibakteriel og skal derfor ikke vaskes særlig ofte og slet ikke, når der er tale om silke dyner. Vi anbefaler man hænger dynen ud til luftning et par gange om året, men ikke i direkte solskin. Er det uheldige sket og silkedynen skal vaskes, kan dette ske med enzymfri vaskemiddel (og ingen skyllemiddel) på 30° skåneprogram og efterfølgende hænge silkedynen til tørring.

Egenskaber ved silkedyner
Silkedyner er temperaturregulerende og føles derfor svale om sommeren og varme om vinteren. Glem alt om at skulle varme dynen op inden du går i seng om vinteren – en silkedyne har altid den helt rette temperatur.
Silke er allergivenlig så du bliver ikke længere plaget af husstøvmider i dit soveværelse. Allergikere vil derfor have en fordel i at vælge silkedyne fremfor ordinær dyne.

Øko-Tex
Vores producent af silkedyner og 22mm silke sengelinned samt silke baby tæpper er Øko-Tex certificeret som sikrer, at du som forbruger kan være sikker på, at disse produkter er produceret forsvarligt og anstændigt.

Fuldend din silkedyne med et dejligt silkepudebetræk og silkedynebetræk.

Fyld: 100% Mulberry Silk
Udvendig: 16mm charmeuse silk
Farve: Elfenben
Farve: Bindebånd i 4 hjørner

Husk ved køb af silke dyne skal du sikre at fyldet er lange mulberry silke fibre, da de korte og fiber rester brugt til dyner vil klumpe med tiden, hvorimod de lange fibre vil blive på plads altid. 

Se videoen så vil du se hvad vi mener 

Video: Hvordan produceres dyner med lange fibre.

Forslag til dig
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: