Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Stop kløe !

SUNDHED, til følsom hud 
Silke produkter til kunder med følsom hud, eksem og andre hud allergier. Silke stoffet beroliger huden, blød og blid og det kan stærkt anbefales. 
For dem med følsom hud, er silke et ideelt stof til at bruge, da det er naturligt allergivenligt og ikke kradser eller irriterer huden, men vil lindre i stedet. Silke er dejligt glat og venlig imod mod huden, og er altid en fornøjelse at have på. Silke produkter er derfor meget populære blandt vores kunder, som er eksem syge, eller som har hudallergi. Vi har kræft patienter som køber silke hovedpudebetræk fordi deres hud er blevet ekstrem følsom efter kemo behandling og tab af håret. 

Desuden, fordi det består af lange, glatte, naturfibre tæt vævet sammen, medvirker silke  til at nedsætte hudens fugttab og tolereres bedre end andre lægemidler af personer med følsom hud. Syntetiske fibre af med uld, og endda nogle bomuldsstoffer, kan indeholde små, stive, vævede fibre, hvilket kan resultere i irritation.

Kundeanmeldelse

Anmeldelse fra Marie
Anmeldelse fra Marie: Jeg har været igennem kemobehandling, hvorved min hud er meget sart og følsom. At kunne lægge hovedet på en pude med silke betræk har været en rigtig god oplevelse. Der har været stor forskel, på at sove på silke (kontra bomuld), da silken er både kølig, blød og god til, at regulere temperatur og fugt. Silken ligefrem omfavner huden, så det kan varmt anbefales. Endnu engang Tusind Tak. Kærlig Hilsen Marie
silky-dream trustpilot