Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Silke kan ikke redde dig (eller din familie) fra bidske vibrationer og kommentarer du kan sende ud, og silke kan heller ikke hjælpe dig med at huske, hvor du gemte din bilnøgle, men silke kan hjælpe dig med at føle dig bedre tilpas, når din krop gennemgår overgangsalderen.

Silke undertøj - eller andre silke  produkter er virkelig en lille luksus, men silken har store fordele. Det bløde, stærke stof giver ikke kun stor beskyttelse for silke larvens puppestadie men har også stor indvirkning på kvinders sundhed. Når puppen er vævet til lagner, pyjamas ,tørklæder m.m kan silken hjælpe med at lette overgangsalderens hedeture, forebygge virkningerne af kvinders aldring, og lindre visse hudsygdomme.

Hedeture som giver pludselig varme i ansigtet, hals og bryst, er blandt de mest almindelige - og ubehagelige - symptomer på overgangsalderen. De er forårsaget af svingende hormoner og en lavere tærskel for varme, der opstår med alderen. For de 75 til 85 procent af kvinder, der lider af disse svingende hormoner er der lavet undersøgelser som viser at hvis kvinderne sover i lette åndbare silke pyjamas eller på kølige silke lagen vil det hjælpe til at skrue ned for varmen.