Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Søvn og Smerte !

Forstyrres din søvn af smerter?

Smerte patienter forstyrres ofte i deres nattesøvn på grund af smerter. Hver gang man bevæger sig som smerte patient gør det ondt. Vi hjælper rigtig mange med at få en bedre nattesøvn ved, at de købe silke stiklagen og silke nattøj. Dermed er der ingen gnidningsmodstand når de vender sig og vågner ikke af smerter.

Som rygpatient eller anden smertepatient får man den mest vidunderlige nattesøvn, når man sover med silke sengetøj.

Man kan nøjes med at investere i et silke stiklagen og en silke pyjamas (silke tshirt, trusser el. andet). På den måde får man en rolig nat og vågner ikke hver gang man vender sig. Hellere starte i det små og komme i gang med at sove i silke end slet ikke komme i gang.

Når man sover i silke vender man sig uden problemer og vågner ikke, hver gang som man gør, hvis man sover i bomuld.

Det er utrolig vigtigt, når man har smerter / sygdom, at man får sin nattesøvn.

 

Anbefaling

Jeg har i 5 år haft Parkinson, og indenfor det sidste år har jeg ikke kunnet vende mig om i min seng uden at skulle vågne og sætte mig op, lægge mig ned på den anden side for at sove videre. Det gjorde jeg 15-20 gange hver nat. Det stoppede, da jeg fik mine silke stiklagner, nu vågner jeg kun 4-6 gange, så det er bare skønt, det kan virkelig anbefales. / Marian

Se flere anbefalinger HERSilke kan hjælpe på:
 • Eksem, psoriasis, helvedesild, Allergisk udslæt
 • Hud betændelser, Sensitiv hud
 • Parkinson, Fibromyalgi, Gigt, Rygsmerter, Bækkenløsning m.m.
 • Godt for centralnervesystemet
 • Mindsker rynker
 • Overgangsalderen

 

Silke:
 • Er temperaturregulerende
 • Er højabsorberende
 • Er anti-bakteriel
 • Er 100% økologisk
 • Er allergi venligt
 • Har ingen friktion