Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Silke Glidelagner er med til at støtte bevægelsen i sengen om natten, især for mennesker med neurologiske handicap varierende årsager, men også andre bevægelseshæmmede personer.

Silke glide/vendelagen kan give en blød og glat overflade, som kan hjælpe med bevægelse og drejning i sengen.

Den silkebløde tekstur af lagnerne kan reducere friktionen mellem din krop og sengetøjet, hvilket gør det lettere at skifte stilling i løbet af natten.


Det er dog vigtigt at bemærke, at effektiviteten af silkelagner til at hjælpe med bevægelse kan variere afhængigt af individet.

Vælg udover silkelagenet silke-nattøj eller silkeundertøj for den bedste hjælp til at undgå problemer, når du vender dig i sengen.

Kundeanmeldelse

Anmeldelse fra Marie
Anmeldelse fra Marie: Jeg har været igennem kemobehandling, hvorved min hud er meget sart og følsom. At kunne lægge hovedet på en pude med silke betræk har været en rigtig god oplevelse. Der har været stor forskel, på at sove på silke (kontra bomuld), da silken er både kølig, blød og god til, at regulere temperatur og fugt. Silken ligefrem omfavner huden, så det kan varmt anbefales. Endnu engang Tusind Tak. Kærlig Hilsen Marie
silky-dream trustpilot