Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Hvad er køligt om sommeren, varmt om vinteren?

Hvad er køligt om sommeren, varmt om vinteren, naturligt, allergivenligt og glat ? Hvis dit svar er silke -har du ret! Silke er et perfekt køligt valg i de varme sommermåneder og et varmt hyggeligt valg om vinteren. Hvordan kan det være begge dele? Silke er åndbar, så det holder fugten væk fra sved og holder en person kølig og behagelig. Det er også et naturligt draperings stof, der falder blidt til kroppen, fjerner luftlommer og derved holdes kropsvarmen inde, og dermed holdes en person varm om vinteren. Det er et selvjusterende stof, der virker næsten magisk.

Hvad er nogle andre nævneværdige fordele ved silke?

Allergi-venlig
Ægte silke er spind af morbærsommerfugle larvens puppe. Hver puppe består af 3-4000 meter tråd. Ligesom næsten alt i naturen, er der naturligt forekommende stoffer i en puppe som beskytter avlen imod forskellige trusler. Disse pupper gennemgår en blid proces så man ikke fjerner disse naturlige stoffer ved produktionen af silke. De beskyttende naturlige stoffer er stadig i silken, når du køber silke. Husstøvmider, skimmelsvampe og svampe  kan ikke lide disse naturlige stoffer og holder sig væk fra silken. Det betyder, at silken er et perfekt valg for folk, der lider af astma og for de mennesker som er allergisk over for husstøvmider. Silke er også skimmel og meldug resistent på grund af sericin, et naturligt forekommende protein i silken, samt flere typer af aminosyrer.

Godt for huden
Der er lavet videnskabelig dokumentation for dette, og det er bleve testet ved mere end én lejlighed, at aminosyrerne i silke er godt for en persons hud og hjælper med til at forsinke rynkerne i huden og det skulle være godt for en persons hår. Det siges også at det skulle være nyttigt til centralnervesystemet og bidrage til at berolige en person. Så selvom du ikke har råd til at spendere på et helt sæt af silke sengetøj, kan man starte med at investere i  silke pudebetræk, et lagen  eller et silke pyjamas sæt.

http://www.skintherapyletter.com/2012/17.3/2.html

Naturligt brandhæmmende
Silke er et naturligt brandhæmmende materiale, som gør det til et vidunderlig valg som sengetøj. Det kan stærkt anbefales som sengetøj til babyer og børn. Silken er udelukkende lavet af naturlige fibre. Silke er en af de sikreste fibre du kan bære på din hud, fordi det er naturligt brandhæmmende.

Blødt, blødt og blødt
Silke føles blødere mod huden end andre fibre, fordi det har en glat overflade og er meget fint. Med en gennemsnitlig diameter på 11 mikrometer (0.011mm), er silkens fibre en af de blødeste du kan bære. Stoffet er fjerlet og det føles ikke som om man har tøj på.

Svedtransporterende
Silken holder din hud tør, fordi de hygroskopiske silke fiber absorberer en tredjedel af sin egen vægt i fugtighed uden at føles fugtig. Den absorberede fugt fordamper i miljøet eller absorberes af ydre tøj lag. Silken tørrer hurtigt – uanset om silken er på kroppen eller ej.
Vinter og sommer, Silken giver termisk balance. Silken kan bruges til luksuriøs varme om vinteren eller som en super-let, åndbar beklædningsgenstand om sommeren, som vil holde dig tør og kølig. Dens alsidighed, lethed og elegance gør den perfekt til enhver rejse.

Kun Silke er Silke!
Mange stoffer hævder at føle sig ”blød som silke”, men hvad er bedre end den ægte vare? Syntetiske fibre, såsom polyester blev først udviklet i sidste århundrede i et ønske om at efterligne de dyrebare silke fiber. Men silke har unikke egenskaber, som ingen menneskeskabte fibre kan efterligne.

Andre fordele
Der er nogle fordele ved silke, der er svære at kvantificere. Hvis du aldrig har sovet på silke er det svært at beskrive, hvor luksuriøst og sanseligt det føles. Tænk på det på denne måde, når nogen fortæller dig noget har en silkeblød fornemmelse hvilke tanker får du så? Kan du forestille dig noget blødt og behageligt at røre ved? Det er det, silke er. Silken kærtegner din krop og indhylder den i blødhed og det er en vidunderlig følelse.