Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

SUNDHED, FOR KRÆFT AFLASTNING
Vi har en bred vifte af produkter, der er egnede til kræft aflastning. Disse omfatter silke pudebetræk og tørklæder for dem, der har lidt hårtab og BH toppe uden bøjler, som er egnede til at bære efter lumpektomi (brystbevarende operation). Vores kroppe reagerer bedre på naturlig silke end på syntetiske stoffer. Silke hjælper med at holde huden hydreret og beroliger ømme eller irriterede områder. Vi har silke undertøj, silke pyjamas, silke natkjoler, silke lagner, silke dynebetræk, silke pudebetræk, silke hue og tørklæder som du kan vælge imellem.

 

Silke stof er et perfekt valg at bruge til kræft aflastning, fordi silke er behageligt og venligt mod huden og ikke klør eller irritere dig, i modsætning til andre stoffer. Derudover har silke stof temperatur-regulerende egenskaber og en evne til at fjerne fugt så du altid føles tør på huden. 

Den perfekte gave til en du holder af som gennemgår denne frygtelige sygdom.

Kundeanmeldelse

Anmeldelse fra Marie
Anmeldelse fra Marie: Jeg har været igennem kemobehandling, hvorved min hud er meget sart og følsom. At kunne lægge hovedet på en pude med silke betræk har været en rigtig god oplevelse. Der har været stor forskel, på at sove på silke (kontra bomuld), da silken er både kølig, blød og god til, at regulere temperatur og fugt. Silken ligefrem omfavner huden, så det kan varmt anbefales. Endnu engang Tusind Tak. Kærlig Hilsen Marie
silky-dream trustpilot