Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Det er med stor glæde vi modtager udtalelser fra vores kunder vedrørende produkter som de har købt. 

Vi modtager gerne ris og ros da begge dele gør, at vi kan optimere vores shop med silke produkter så godt som muligt.

Læs hvad vores kunder fortæller om vores silke produkter. Du er meget velkommen til, at sende dine oplevelse af vores silke produkter til info@silky-dream.dk på forhånd, tak. 

Skriv anmeldelser på Google+ eller på Trustpilot

 

 
Interview fra Helse for Kvinder med Christiane Olsen:
 
 

Silke har særlige evner! Det er naturligt, astma- og allergivenligt, lækkert og luksuriøst. Silke kan bruges i alt fra strømper og undertøj til lagner.

Christiane Olsen, der lider af sklerose, fortæller om, hvordan silke er blevet en hjælp i hverdagen og en fast del af livet. Hvordan opdagede du kvaliteterne ved silke? For mange år siden købte min mand nogle boxershorts i silke hos Silky-Dream, fordi det er et godt materiale, når man dyrker sport. Jeg blev hurtigt overbevist om kvaliteterne ved silke og har købt alt fra lagner til soltoppe. Hvad kan silke gøre for dig? Jeg kan ikke gå på grund af min sygdom, men når jeg sover på silkelagner, kan jeg faktisk selv vende mig i sengen uden hjælp. Men det er ikke kun derfor, jeg har valgt silken. Den er også dejlig kølig om sommeren, så man kan sove gennem de varme nætter. Man skal da ikke glemme, at silke er skønt at røre ved, og så er der bare noget luksuriøst over silke. Behandler man det rigtigt, kan det holde i mange år. Jeg vil varmt anbefale den kølige silke til alle. Den er på alle måder det naturlige valg til mange lejligheder.

Christiane Olsen har skrevet en bog "Skraldemandens datter".

En utrolig beretning om en barsk opvækst og en viljestærk kvinde, som bliver ramt af så frygtelig en sygdom der sætter grænser, men hun takler situationen fantastisk.

 
 
 
 
 
Udtalelse fra Lillian:
 
 
Silke og hedeture Jeg har gennem de sidste par år haft store problemer med hedeture om natten. Vågner om natten, kogende og helt våd af sved. Af med dynen. Senere bliver man meget kold, fordi man ligger uden dyne og samtidig i nattøj der er godt gennemblødt. Så købte jeg en natkjole af ren silke. En tynd sag. Var noget bekymret for, om jeg kunne holde varmen. Men det var ikke noget problem. Silken gør at jeg ikke bliver våd på samme måde, og den regulerer temperaturen langt bedre end min gamle bomulds natkjole. Ikke at jeg tror en silkenatkjole giver færre hedeture, men nu vågner jeg kun ved de helt store ture. Og selv her bliver jeg ikke våd på samme måde som før. Ved de mindre hedeture, gør den tynde silke, at jeg ikke koger over og ikke bliver våd, nok til at jeg ikke vågner konstant. Ved de helt store hedeture, bliver jeg våd, men silkenatkjolen optager sveden, så det ikke føles vådt.
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Marie:
 
 
Jeg har været igennem kemobehandling, hvorved min hud er meget sart og følsom. At kunne lægge hovedet på en pude med silke betræk har været en rigtig god oplevelse. Der har været stor forskel, på at sove på silke (coontra bomuld), da silken er både kølig, blød og god til at regulere temperatur og fugt. Silken ligefrem omfavner huden, så det kan varmt anbefales. Endnu engang tusind tak, Kærlig hilsen Marie
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Sanne Skovgård:
 
 
Anette er den sødeste og mest hjælpsomme webshopejer - uden tvivl! Er der det mindst, kan man ringe, chatte eller maile, og hun guider altid med smil. Produkterne virker måske ikke som high fashion, men det er kvaliteten! Jeg har i dag modtaget mine bestilte julegaver, meget fint pakket ind. Jeg kan allerede spå om, at det bliver de pakker under træet, som alle ville ønske, at deres navn stod på. Endnu en gang mange tak for din venlighed og hjælpsomhed!
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Janne:
 
 
Pyjamassen er som et vindpust, et kærtegn at ha' på....fristende at bruge som sommertøj OM DAGEN. Pænt, klassisk design og yderst vel syet, med franske sømme. Flot til prisen. (Er selv gammel syerske) I har fundet dygtige producenter, tillykke med det og TAK. Mvh. Janne
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Edda:
 
 
Fik de mest lækre silke toppe i går ikke min sidste handel hos Jer. Super lækker at have på ❤️
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Kirsten Thornton:
 
 
Hej Har i dag modtaget 1 par silke trusse (18 cm) i str. L, og de er rigtig gode. Jeg blev i februar urostomi opereret p.g.a. cancer i blæren og har prøvet så mange forskellige trusser, der alle generede mig. Nu har jeg fundet de rigtige. Idag har jeg bestilt 6 par mere af disse fantastisk behagelige trusser. Jeg bruger normalt str. 38, men vælger en str. L, så den kan komme op over urostomien. Blot dette for at i skal vide, at de også kan bruges, når man har mit problem.
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Mimi Lund:
 
 
Hej Silky-Dream. Jeg købte en smuk bluse,men den var for lille, fik den byttet, men resultatet var det samme, jeg var ærgerlig, men sorgen blev til glæde vendt, butikken skaffede en meget flot bluse og denne gang passere den. Jeg skylder Dem en stor Tak for den flotte service som De ydede mig.,vender ihvertefald tilbage. M.V.H. Mimi Lund
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Ulla Jensen:
 
 
Hej - tak for nogle fine produkter. Min mand er løber og havde pga. problemer med fødderne fået anbefalet at bruge silkesokker under de alm. løbesokker. Det bruger han nu - og silken er god til at regulere temperatur og fugt, så det er godt nyt for trætte fødder. Vi har også købt andre silkeprodukter i jeres butik - i en fin og lækker kvalitet :-) Vask og tørring er heller ikke noget problem, det ta'r to min. at skylle dem op i hånden - og de tørrer hurtigt. Det er værd at ta' med for at kunne bruge sådanne lækre naturprodukter. Kan varmt anbefales - og tak for god service ;-)
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Marian Olsen:
 
 
Jeg har i 5 år haft Parkinson og indenfor det sidste år har jeg ikke kunnet vende mig om i min seng… Jeg har i 5 år haft Parkinson og indenfor det sidste år har jeg ikke kunnet vende mig om i min seng uden at skulle vågne og sætte mig op ,lægge mig ned på den anden side ,for at sove videre .Det gjorde jeg 15-20 gange hver nat.Det stoppede da jeg fik mine silke stiklagner, nu vågner jeg kun 4-6 gange,så det er bare skønt,det kan virkelig anbefales.
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Inge:
 
 
Silky-Dream gør en forskel. Forretningen giver en udsøgt service og hurtig levering. Mit barnebarn nyder den bløde silkehjelmhue, når hun sover i sin barnevogn og under sin cykelhjelm, og den regulerer temperaturen superfint.
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Henry:
 
 
Havde haft helvedsild i et år og min fysioterapeut anbefalede, at hvis jeg kunne finde en silke t-shirt ville det være lindrende. Kørte ud til Silky-Dream og købte en silke t-shirt og tog den på med det samme. En fantastisk oplevelse som ikke kan beskrives. Silken var så behagelig og jeg kunne køre hjem, siddende i bilen uden det brændte på min ryg. 14 dage senere besøgte jeg igen Silky-Dream og købte endnu en silke t-shirt. Kan varmt anbefale silke hvis du har helvedsild eller anden form for hudlidelse.
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Sine Kromann Larsen:
 
 
Jeg har lige modtaget de lækreste "natbriller" herinde fra, og har for første gang i flere måneder sovet en hel nat i gennem! Ikke nok med at de er fantastisk behagelige at have på, så er de også super flotte! De kan klart anbefales hvis i ønsker en god nats skønhedssøvn. Jeg takker og bukker, de skønne natbriller har givet mig søvnen tilbage igen!
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Martha:
 
 
Jeg har haft et silke hovedpudebetræk i mange år...der findes ikke noget bedre, især når man har krøllet hår :-)
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Kirsten:
 
 
Er super glad for mit ski-undertøj fra Silky-Dream. Fylder næsten ingenting, mærkes næsten ikke - meget behageligt.
 
 
 
 
 
Udtalelse fra Lene Johansen:
 
   

Jeg havde ønsket mig en pyjamas i fødselsdagsgave, og det fik jeg. Desværre var bukserne lidt for små. Så Annette byttede min pyjamas til en anden model bare ved at jeg skulle overføre differencen til butikkens konto. Hurtigt modtog jeg den nye py. Det viste sig så, at bukserne i denne også var or små. Så jeg ringede til Annette. Det viste sig, at vi var næsten samme størrelse. Så vi aftalte, at hun fandt en model der passede hende, og sendte den til mig. Igen indbetalte jeg differencen, da denne py igen var lidt dyre. I går modtog jeg så den nye py. Absolut den flotteste og lækreste af de 3 , der har været forbi mig. Den passede helt perfekt. Udover pyen fik jeg et lækkeret stiklagen som kompensation, for de besværligheder, der havde været. Jeg vil sige tak for god service, god vejledning og hurtig levering. Jeg synes, dt er super lækre og smukke varer der er i webshoppen. Lene Johansen

 
 
 Udtalelse: Jacob:
 
 

Fordelene ved silke sengetøj til allergikere.

Jeg har husstøvmideallergi, men købte i 2014 silke sengtøj hos Silky-Dream. Før spiste jeg allergipiller og brugte inhalator, men i 2015 tog jeg ingen medicin. Jeg sover også med silke øjenmaske for, at mindske irritation i mine øjne. Silken har virkelig hjulpet mig og jeg er så glad for mit sengetøj og sætter stor pris på jeg ikke længere skal tage al den medicin. Kh Jacob

 
 
Udtalelse fra Mikkel:
 Silke Boxershorts model 675:
 
 

Jeg har for nylig købt 6 par silkeboxershorts hos jer. Jeg har lyst til at fortælle, at jeg virkelig er glad for dem, og de er utroligt behagelige at have på. Jeg lever en aktiv livsstil med fysisk arbejde og motion mm, og jeg bryder mig ikke om at have det for varmt i det område, og har døjet med forskelligt ubehag i den forbindelse. Silken virker dejlig kølende og selvom det bliver vådt ved aktivitet, så virker det aldrig indelukket som jeg har oplevet ved bomuld, eller f.eks. polyester, som skulle være svedtransporterende. Det er virkelig rart! Så…..Tak! Jeg er meget godt tilfreds.vh Mikkel

 
 
 
 
 
 

 

 
Udtalelse fra Michael:
 Atopisk Eksem:
 
 

Jeg har i mange år lidt af Atopisk Eksem og prøvet alt inden for cremer m.m. Efter alle disse år har jeg endelig fundet det som virker bedst "SILKE". Det er simpelthen fantastisk, at have det utrafine silke skiundertøj på er helt fantastisk både under mit almindelige tøj og som nattøj. Det er virkelig fantastisk, er super glad for alle jeres silke produkter! Jeg er en super glad kunde, hilsen Michael Vesthardt

 

 
Udtalelse fra Ida:
 Atopisk Eksem:
 
 

Jeg har længe døjet med atopisk hud og dertil følgende tør og eksemramt hud. Til tider har det været så slemt, at jeg ikke har kunnet sove om natten. Har prøvet diverse fugtigheds og eksem cremer, men intet har vist sig særlig brugbart på længere sigt. Så var det, at jeg fik et sæt silkesengetøj i fødselsdagsgave, og min især vinterirriterede hud har aldrig haft det bedre. Atopisk hud kan ikke holde på fugt, men det hjælper silken med, så huden ikke bliver så hurtigt irriteret. Desuden er silke antibakterielt/hygiejnevenligt, og hjælper også på eksem. En anden sidegevinst med silkesengetøj er, at det er temperaturregulerende, så selv på en varm sommeraften vågner man ikke af svedeture. Efter jeg fik denne fantastiske gave, er jeg ikke vågnet en eneste gang med kløende og irriteret hud - min søvn har aldrig været bedre