Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

God søvn for optimalt helbred!

Nogensinde vågnet op med sovemærker i ansigtet? De er en indikation af den skade, der er sket på dit ansigt ved at du har sovet på et bomulds pudebetræk. Vores hud bliver mere skrøbelig med alderen og søvn linjerne tager længere tid om at forsvinde, søvn linjerne udvikler sig efterhånden til permanente rynker. Spørg enhver plastikkirurg eller hudlæge! De kan med sikkerhed fortælle dig, hvilken side du sove mest på ud fra de folder på dit ansigt!

Vi tilbringer en tredjedel af vores liv i sengen. Når vi bliver 60 har vi gennemsnitligt sovet ca. 20 år.

Hvorfor har Silke Sengetøj så stor indflydelse?

Vi tilbringer en tredjedel af vores liv i sengen. Når vi bliver 60 har vi gennemsnitligt sovet ca. 20 år. De fleste af os sover på siden og vi bruger 7-8 timer hver nat på at sove i samme position, som med tiden vil rynke vores hud. Faktisk sover mere end 90% af folk på deres side og de fleste mennesker finder det umuligt at skifte sovestilling og istedet sove på ryggen. I løbet af de afslappende søvn timer, producere huden nye celler dobbelt så hurtigt som i løbet af den tid, vi er vågne. Efterhånden som vi ældes, aftager produktionen af kollagen og elastin dvs. huden bliver mindre modstandsdygtig hvilket betyder at disse sove aftryk (rynker) tager længere tid om at forsvinde eller endda kan blive permanente. Stort set alle (99,9% af befolkningen) sover på pudebetræk lavet af bomuld. Problemet med bomuld er at huden ikke kan glide på stoffet, så stoffet kontinuerligt trykker sarte dele af ansigtet og på halsen. Vores silke pudebetræk er fremstillet af 100% silke som giver den blødhed som kræves for at forhindre sove aftryksfolder (rynker). Når man tænker på hvor meget tid og penge, vi bruger på dyre ansigts cremer og kosmetiske procedurer, kunne rynkerne istedet afhjælpes ved noget så simpelt som at sove på silke.

Alle har på et tidspunkt i deres liv udtalt  ”Jeg har brug for min skønhedssøvn.” Faktum er, at en god nats søvn tilbyder alle former for personlig sundhed og skønheds fordele, fra at styrke kroppens immunsystem og lindre stress, til at forebygge poser og grimme mørke rande under øjnene.  Silken hjælper os til at forblive unge og smukke?

Silke pudevår er Anti-Aging
Først og fremmest er der dokumenteret forskning for at vise, at når man sover på silke pudebetræk forebygges ældning. Silke indeholder naturlige proteiner og 18 essentielle aminosyrer, som også bidrage til at imødegå virkningerne af aldring.

Har man ryg smerter eller anden form for smerte får man den mest fantastiske nattesøvn når man sover med Silke Sengetøj. Silken gør at man uden smerte kan vende og dreje sig i sengen uden at vågne. Man kan i starten nøjes med at investere i et stiklagen og en silke pyjamas. På den måde får man en rolig nat og vågner ikke hver gang man vender sig. Hellere starte i det små og komme i gang med at sove i silke end slet ikke at komme i gang.

Hvor længe vil mit silke sengetøj holde?
Ved den rigtige pleje og brug bør silke sengetøj holde i gennemsnit omkring 1 til 3 år. Men der er mange faktorer i hver enkelt husstand, der kan påvirke dets levetid, f.eks. vægten af brugeren, kaste og dreje mønstre af brugeren, vaskefrekvens (prøv ikke at vaske silke sengelinned for ofte), type vand i området, madrassens overflade, madrassens størrelse, tørhed i rummet på grund af varmekilde.....etc. Derfor vil noget sengelinned holde under gennemsnittet i mindre end et år (og ja, det faconsyede lagen er altid det første til at blive slidt, mens dynebetræk og pudebetræk holder meget længere), og ofte holde det mere end 4 år ... Silke er alt andet lige et meget mere skrøbeligt stof end bomuld og kræver særlig forsigtighed og forsigtighed, når du bruger dem.

Vi ønsker og håber at alle vore kunder vil prøve at sove med silke, engang silke altid silke.