Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

100% Øko-Certificerede silke tæpper er lavet af den fineste morbær silke, hvilket gør dem lette og bløde. Vi har silke tæpper til baby, og i fremtiden vil vi have mange andre former for silke tæpper til sommer og vinter. Silke tæpper er perfekte til at sove med som dyne eller som hygge tæppe, der kan bruges lige hvor du har lyst. Disse silke tæpper er meget lette, åndbare, utrolig bløde og hudvenlige hele året.

 

0 anmeldelser
450,00 DKK

Silke er naturligt allergivenligt, og ingen husstøvmider er i stand til at leve i silke. Silken's "egenskaber" gør at silke tæpper er varme om vinteren og kølige om sommeren.

Disse silke tæpper er ECO TEX100 Certified og 100% silke.

Silke tæpper hjælper dig med at falde let i søvn, er anti-allergisk, holder konstant temperatur hele natten. Silken er blød og skånsom mod huden og anbefales til alle, der lider af eksem, allergi, sved tendens eller har følsom hud eller blot vil forkæles med blød silke.

Kundeanmeldelse

Anmeldelse fra Marie
Anmeldelse fra Marie: Jeg har været igennem kemobehandling, hvorved min hud er meget sart og følsom. At kunne lægge hovedet på en pude med silke betræk har været en rigtig god oplevelse. Der har været stor forskel, på at sove på silke (kontra bomuld), da silken er både kølig, blød og god til, at regulere temperatur og fugt. Silken ligefrem omfavner huden, så det kan varmt anbefales. Endnu engang Tusind Tak. Kærlig Hilsen Marie
silky-dream trustpilot