Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Lille luksus, store fordele !

Ordet helbred indebærer betingelsen for, at blive fri for sygdom eller tilskadekomst. Det bruges til at beskrive en persons mentale eller fysiske tilstand. Andre ord, som betyder det samme som dette omfatte trivsel og sundhed.

Ordet silke indebærer silkegarn og -tekstiler som er fremstillet, hvor sommerfuglesilke er af størst betydning. Hver sommerfuglesilketråd består af to eller flere fibrointråde, der er limet sammen med sericin *; dyrene har to eller flere kirtelafsnit, der indeholder hhv. fibroin og sericin. (*vandopløseligt protein)

"Silke indeholder de 18 essentielle og ikke-essentielle aminosyrer. Den bløde skinnende tråd fåes fra silke kokon vævet af silke ormen indeholder disse 18 aminosyrer.

Aminosyrer selv har været kendt som "byggesten" i kroppen. De bygger celler og reparere væv, danner antistoffer til at bekæmpe dårlige bakterier og vira, de transporterer ilt rundt i kroppen og hjælpe med muskel aktivitet, og de hjælpe med at genopbygge RNA & DNA (nukleoproteiner). Der er 8 essentielle aminosyrer, som ikke kan være fabrikant af kroppen, og de resterende ikke-essentielle aminosyrer kan fremstilles gennem korrekt ernæring"

Silke er det perfekte stof at have på, da det er blødt, behageligt og venligt mod huden. Silke er specielt og har temperatur-regulerende egenskaber og dermed vil silke sikre, at du holde varmen om vinteren, og forbliver dejlig afkølet om sommeren. Silke er fra naturens side et naturligt ikke-allergifremkaldende materiale og derfor vil det ikke klø eller irritere, hvilket gør det ideelt for dem af jer, der har følsom hud, allergi over for syntetiske stoffer, psoriasis, helvedsild eller som er eksem syge. 

Vi har en bred vifte af emner at vælge imellem, der er egnet til dine sundhedsmæssige behov .

Vores silke handsker og silke strømper er populære hos kunder, der har dårlig blodcirkulation. Vores silke handsker er fine og lette så de passer nemt inde i dine ski handsker, silke handsker hjælper dig til at isolere dine hænder fra kulden .

Vores silke strømper er utrolig populære pga ovennævnte grunde , da de er tynde men utrolig varme og bliver ikke våde når du sveder. Strømperne er så tynde at, hvis man har behov for, at have andre strømper udenpå som ekstra lag varme er dette ikke noget problem.

For dem, der har lidt hårtab, anbefaler vi vores silke tørklæder, som er meget lækre og bløde imod din hud. Vi arbejder i øjeblikket hårdt på, at købe Silke Turban hjem, men det annoncere vi så snart de er på lager.

Hvis du har gennemgået kemo eller kender nogen der har vil det perfekte til din sarte hud være silke sengelinned. Silke sengelinned tilfører fugt til huden når du sover og dermed gør det ikke ondt når du flytter hovedet på puden, hvis du har lidt hårtab efter kemo.

Vær god ved dig selv, brug dette naturlige produkt til dit helbred.