Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Vores silke chemiser kan købes i mange farver og stilarter. Tilføj et strejf af ren silke luksus til din hverdag eller til en særlig lejlighed. Vi har silke chemiser til enhver smag, og finder du ikke hvad du søger, så kontakt os og vi vil gøre alt for at hjælpe.

Populær
Populær
Populær
0 anmeldelser
450,00 DKK
Populær
0 anmeldelser
300,00 DKK

En silke chemise er fantastisk at røre ved og fantastisk at have på, og chemisen gør det let at vende sig i sengen. Oplev hvordan vores silke chemise hjælper dig med en dejlig nattesøvn.

Vores silke chemiser kan købes med forskellige håndbroderede mønstre eller helt enkle i klassiske farver og i forskellige længder.

Kundeanmeldelse

Anmeldelse fra Marie
Anmeldelse fra Marie: Jeg har været igennem kemobehandling, hvorved min hud er meget sart og følsom. At kunne lægge hovedet på en pude med silke betræk har været en rigtig god oplevelse. Der har været stor forskel, på at sove på silke (kontra bomuld), da silken er både kølig, blød og god til, at regulere temperatur og fugt. Silken ligefrem omfavner huden, så det kan varmt anbefales. Endnu engang Tusind Tak. Kærlig Hilsen Marie
silky-dream trustpilot