Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator -->

Silke sengesæt - 22momme Økologisk

2.500,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: 913_3751

1 pudebetræk & 1 dynebetræk

Montering af betræk

Silke info

Beskrivelse

Silke dynebetræk og Silke hovedpudebetræk i 22mm Cocoon kvalitet, så blødt og lækkert,at det ikke kan beskrives men skal prøves.

1. 100% Cocoon Silk
2. Ensfarvet
3. Ingen søm
4. 22 Momme
5. Stropper til indvendig fastgørelse
6. Lynlås i bunden af betrækket
7. Franske sømme hele vejen rundt på dynebetrækket

Sættet består af et Dynebetræk str. 140x200 eller 140x220 og et Hovedpudebetræk str. 60x63 

Ingen søm! - Normalt er bredden af silkestof 45 "/ 114cm, de fleste silke sengetøj har en samling hen over betrækket. Silke sengetøj uden søm er lavet af ekstra bred silkestof, som er sjælden og meget dyrere, men mere nobelt.

Silke betrækkene er sammensyet hele vejen rundt men der er ikke er søm midt i betrækket for og bag, da bredden på stoffet er ekstra bredt. 

Silke produkt er ikke bare smukt - det er også sundt, naturligt og allergivenligt materiale, som er modstandsdygtig over for husstøvmider og modstår fugt, mug og lugt. Giver et fantastisk, og meget sundt søvn miljø.

 

 

Forslag til dig
Andre købte også
26/01/2017

Jeg har længe døjet med atopisk hud og dertil følgende tør og eksemramt hud. Til tider har det været så slemt, at jeg ikke har kunnet sove om natten. Har prøvet diverse fugtigheds og eksem cremer, men intet har vist sig særlig brugbart på længere sigt. Så var det, at jeg fik et sæt silkesengetøj i fødselsdagsgave, og min især vinterirriterede hud har aldrig haft det bedre. Atopisk hud kan ikke holde på fugt, men det hjælper silken med, så huden ikke bliver så hurtigt irriteret. Desuden er silke antibakterielt/hygiejnevenligt, og hjælper også på eksem. En anden sidegevinst med silkesengetøj er, at det er temperaturregulerende, så selv på en varm sommeraften vågner man ikke af svedeture. Efter jeg fik denne fantastiske gave, er jeg ikke vågnet en eneste gang med kløende og irriteret hud - min søvn har aldrig været bedre

Tilføj anmeldelse: