Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator -->

Silk boxershorts

275,00 DKK
Availability: Only 1 item(s) left in stock
Model: 675

1. 100% cocoon Silk
2. Knitted Silk Fabric
3. Stretchy

Size

Featured Recommendations
Description

This Men’s Briefs is made of 100% silk and is silk knitting, stretchy, more comfortable,soft, Elegant and fashionable.
The extremely soft knitted-silk material will gently hug your body and will not create any pressure points even when you creased it when wearing underneath your clothes.
Silk knitting is made of superior quality silk which is known as the "Queen of Fiber" for its softness, good ventilation, high moisture absorption, high intensity, good elasticity and smoothness. Pure silk contains protein which can protect human skin, so the silk knitting is healthy and comfortable to wear.

Others also bought
06/10/2015

Utrolig lækker boxer shorts.

27/09/2016

Jeg har for nylig købt 6 par silkeboxershorts hos jer. Jeg har lyst til at fortælle, at jeg virkelig er glad for dem, og de er utroligt behagelige at have på. Jeg lever en aktiv livsstil med fysisk arbejde og motion mm, og jeg bryder mig ikke om at have det for varmt i det område, og har døjet med forskelligt ubehag i den forbindelse. Silken virker dejlig kølende og selvom det bliver vådt ved aktivitet, så virker det aldrig indelukket som jeg har oplevet ved bomuld, eller f.eks. polyester, som skulle være svedtransporterende. Det er virkelig rart! Så…..Tak! Jeg er meget godt tilfreds.

Add review: