Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator -->

Silke Baby Hue

145,00 DKK
181,25 DKK
Du sparer: 36,25 DKK
Lager:
Model/varenr.: 15

Blød ribstrikket silke

100% Silke

Beskrivelse

Blød og behagelig babyhat i økologisk naturlig & temperaturreguleret silke til børn. Silke hat, der hjælper med at holde babyen perfekt tempereret takket være silkens naturlige egenskaber.

Babyer sveder ikke og kan derfor ikke regulere deres kropstemperatur. Denne silke baby hat hjælper og kan bruges året rundt, som hudvenlig og opvarmende hat om vinteren og kølig solbeskyttelse om sommeren. Ved afkøling skal babyer være klædt i lag på lag, det første lag skal være hudvenligt og temperaturregulerende mellemlag isolerende og ydre lag vindtæt. Denne silke hat kradser aldrig huden, selv når der skiftes fra indendørs og udendørs aktiviteter, når man handler og går ud og ind af butikker eller hvor man bruger aircondition.

Silkens naturlige egenskaber er ideelt egnet til børns følsomme hud. Det bløde, strikkede silke ribmateriale passer til alle hoveder og størrelser fra baby op til ca. 1 år. Det bløde ribstrik gør materialet elastisk og forbliver på plads uden at stramme baby's hoved.

100% organisk morbærsilke
Hudvenlig og temperaturregulerende
Mere behageligt og praktisk til babyer

Forslag til dig
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Kundeanmeldelse

Anmeldelse fra Marie
Anmeldelse fra Marie: Jeg har været igennem kemobehandling, hvorved min hud er meget sart og følsom. At kunne lægge hovedet på en pude med silke betræk har været en rigtig god oplevelse. Der har været stor forskel, på at sove på silke (kontra bomuld), da silken er både kølig, blød og god til, at regulere temperatur og fugt. Silken ligefrem omfavner huden, så det kan varmt anbefales. Endnu engang Tusind Tak. Kærlig Hilsen Marie
silky-dream trustpilot

spacer