Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator -->
290,00 DKK
362,50 DKK
Du sparer: 72,50 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: 900_2168
Beskrivelse

SilkeTanktop
Vores silke er naturligt organisk og uden brug af pesticider, med andre ord, det er et perfekt valg til børn med sart hud. De mindste er normalt hurtige til at påpege, hvad der er godt og silke beklædningsgenstande har tendens til at blive favoritter, da silken er komfortabel og holder dine børn varme på alle tidspunkter. Uld har samme egenskab men silke er lidt mere luksuriøs og kradser ikke. Disse silke tanktop er strikket i japansk silke og er af rigtig høj kvalitet.

Silke tanktop er meget velegnet hvis dit barn har allergi, eksem, sensitiv hud eller sveder rigtig meget. Kan fint bruges både som sommer tanktop og som undertrøje. Ved hjælp af silkens unikke egenskaber forbliver dit barn tør og varm, både sommer og vinter.

Silke lindre og reducerer eksem og kløe, silke udtørrer ikke huden men tilfører fugt.

• 100% Cocoon
• Strikket silke
• Elastisk
• Anti-bakteriel
• Luksuriøs, blød og åndbar.
• Giver fremragende fugtighedskontrol.
• Designet til at give termisk beskyttelse i koldt til meget koldt Vejr med middel til høj aktivitet.
• Fremragende termiske egenskaber til alle vejrforhold.

 

 

Forslag til dig
Andre købte også
20/10/2017

Jeg har købt disse silkeundertrøjer til min datter, som går i børnehave. Hun vil ikke have uld direkte på kroppen, men hun ELSKER dem her! Om vinteren vil jeg gerne undgå, at hun har bomuld eller andet svedabsorberende materiale som inderste lag, silke er perfekt! Og forarbejdningen er helt i top.

Tilføj anmeldelse:

Kundeanmeldelse

Anmeldelse fra Marie
Anmeldelse fra Marie: Jeg har været igennem kemobehandling, hvorved min hud er meget sart og følsom. At kunne lægge hovedet på en pude med silke betræk har været en rigtig god oplevelse. Der har været stor forskel, på at sove på silke (kontra bomuld), da silken er både kølig, blød og god til, at regulere temperatur og fugt. Silken ligefrem omfavner huden, så det kan varmt anbefales. Endnu engang Tusind Tak. Kærlig Hilsen Marie
silky-dream trustpilot

spacer