Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator -->

Silke boxershorts

275,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Model/varenr.: 675

1. 100% cocoon silke
2. Strikket silke
3. Elastisk

 

Størrelse

Forslag til dig
Beskrivelse

Disse herre Boxer shorts er syet i 100% strikket og elastisk silke, mere behagelig, blød, elegant og moderigtigt. 

Den ekstremt bløde strikkede silke vil blidt kramme din krop og vil ikke skabe nogen trykpunkter, selv når du krøllet det, når du har det på under dit tøj.
Det strikkede silke er lavet af fineste kvalitet silke. Silken der er kendt som "Queen of Fiber" for sin blødhed, god ventilation, høj fugtighed absorption, høj intensitet, god elasticitet og glathed. Ren silke indeholder protein, der kan beskytte huden, så silke strikning er sundt og behageligt at have på.

Andre købte også
06/10/2015

Utrolig lækker boxer shorts.

27/09/2016

Jeg har for nylig købt 6 par silkeboxershorts hos jer. Jeg har lyst til at fortælle, at jeg virkelig er glad for dem, og de er utroligt behagelige at have på. Jeg lever en aktiv livsstil med fysisk arbejde og motion mm, og jeg bryder mig ikke om at have det for varmt i det område, og har døjet med forskelligt ubehag i den forbindelse. Silken virker dejlig kølende og selvom det bliver vådt ved aktivitet, så virker det aldrig indelukket som jeg har oplevet ved bomuld, eller f.eks. polyester, som skulle være svedtransporterende. Det er virkelig rart! Så…..Tak! Jeg er meget godt tilfreds.

Tilføj anmeldelse: