Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator -->

Silke Pyjamas kortæmet

450,00 DKK
750,00 DKK
Du sparer: 300,00 DKK
Lager:
Model/varenr.: 934

10% MorbærSilke & 90% Lyocell Jersey

(Tøjmål)

Size silkejersey pyjamas

Beskrivelse

Fantastisk smuk silke pyjamas i silke jersey med korte ærmer. Pyjamas syet med fine detaljer. Bukserne er ligeledes med fine detaljer, og med elastik i taljen. 
Fordele ved at bære silke produkter?

Mange kvinder og mænd nyder virkelig at bruge silke produkter. De nyder silkens lethed, blødhed, glans, og karakter. Men silke er så meget mere. Silke er helt unik i forhold til andre fibre: såsom bomuld som bevarer fugt, eller syntetiske som overopheder dig så du nærmest ikke kan trække vejret.

Silke produkter hjælper med at regulere kropstemperaturen, holder dig kølig om sommeren og varmer dig om vinteren.

Silke er allergivenligt, på grund af sin naturlige sammensætning af aminosyrer, og ånder som en ekstra hud. I modsætning til syntetiske stoffer, som stopper luftstrømmen til din krop, skaber kropslugt og ubehag, silke produkter lugter sjældent og kan bruges mange gange uden vask.

Hvad er Lyocell?

Lyocell er et af fremtidens materialer. Lyocell er baseret på naturlige og fornybare træfibre, som omdannes til funktionelle og holdbare tekstiler. Lyocell produceres via en skånsom og miljøvenlig proces. Mere om selve lyocell produktionen senere. Lyocell produceres af naturlige råvarer. De primære råvarer er eucalyptus og birkekvas. Omdannelsen af de hårde træ-fibre til bløde fibre, som kan spindes til tekstil, sker i et lukket kredsløb. I det lukkede lyocell kredsløb genanvendes kemi og vand. Ved lyocell produktionen lukkes, der altså ikke spildevand ikke ud i naturen.

Kan maskinvaskes ved 30 grader i enzymfri vaskemiddel.

Size silkejersey pyjamas

Str. M = EU S

Str. L =  EU M

Str. XL = EU L

Str. XXL = EU XL

Forslag til dig
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: