Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator -->
520,00 DKK
Lager:
Model/varenr.: 722
Beskrivelse

Leggings en spændende og praktisk nyhed til  vores luksuriøse silke produkter. Disse leggings er meget komfortable og åndbare, og kan bruges under nederdele, kjoler, bukser, lange bluser eller lange frakker. Kan bruges til mange former for sport fordi silke har højt absorberende sugeevne men du føles tør og samtidig har silken termostatiske egenskaber.

Klassiske leggins som er velegnet til Piger/damer i alle aldre til hverdag og fest. 

  • Stof:120 gsm strikket silke
  • Normal talje leggings

Vinrød og grøn er meget små i størrelsen men håber næste sending bliver syet korrekt.

 

Forslag til dig
Andre købte også
09/05/2016

Jeg har gennem adskillige år brugt silke leggings fra Silky-dream som natbukser. Pga. deres glathed kan jeg som scleroseramt langt lettere selv vende mig i sengen om natten. Jeg var dog ikke helt tilfreds med de sidste par leggings jeg købte, fordi de var lavere i taljen end de første jeg i sin tid købte. Lykken er dog gjort igen, idet Silky-dream har skaffet en ny model med høj talje og tilmed i en tykkere og blødere kvalitet, hvilket også aflaster huden endnu mere for tryk. De er yderst behagelige at have på. Sagt med andre ord: De sidder rigtigt godt på mors røv!

Tilføj anmeldelse:

Kundeanmeldelse

Anmeldelse fra Marie
Anmeldelse fra Marie: Jeg har været igennem kemobehandling, hvorved min hud er meget sart og følsom. At kunne lægge hovedet på en pude med silke betræk har været en rigtig god oplevelse. Der har været stor forskel, på at sove på silke (kontra bomuld), da silken er både kølig, blød og god til, at regulere temperatur og fugt. Silken ligefrem omfavner huden, så det kan varmt anbefales. Endnu engang Tusind Tak. Kærlig Hilsen Marie
silky-dream trustpilot

spacer