Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator -->

Silke Lagen - Enkelt

Populær
1.750,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: 920_3312

22momme

Silke Lagen til enkelt seng, størrelsen på lagnet er 150cm x 250cm

Silke info

Beskrivelse

Silke lagen i 22mm Cocoon kvalitet så blødt og lækkert.

1. 100 % Naturlig Silke
2. Ensfarvet
3. Ingen søm
4. 22momme
5. 150x250cm

Prøv en helt ny og anderledes søvn med dette 100% Cocoon silke lagen , fremstillet af 22momme luksus silke, med Charmeuse vævning og en diskret glans. Silke er ikke kun rost for sin komfort - som evnen til at tilpasse sig din kropstemperatur - men også for dens sundhedsmæssige fordele. I modsætning til bomuld, absorberer silken ikke fugten fra din hud og hår, men hjælper din hud med at forblive blød hvilket reducere rynker og silken efterlader dit hår sundt og glansfuldt .
Derudover er silke naturligt allergivenligt. Denne Silke er produceret uden brug af blegemiddel eller andre skadelige kemikalier , for en naturlig, behagelig og dejlig søvn.
Ingen søm! - Normalt er bredden af silkestof 45 "/ 114cm, de fleste silke sengetøj har en samling hen over betrækket. Silke sengetøj uden søm er lavet af ekstra bred silkestof, som er sjælden og meget dyrere, men mere nobelt.
Silke produkt er ikke bare smukt - det er også sundt, naturligt og allergivenligt materiale, som er modstandsdygtig over for husstøvmider og modstår fugt, mug og lugt. Giver et fantastisk, og meget sundt søvn miljø
Forslag til dig
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: