Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator -->

Junior Dynebetræk

1.800,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Model/varenr.: 10083568
Dynebetræk str. 120x150cm
 
Beskrivelse

Giv din junior det bedste -

Hud kan være tilbøjelig til tørhed og irritation - Silke absorberer ikke naturligt fugtighed fra huden ligesom andre stoffer, men tilfører derimod fugt.

Silke er allergivenlig og husstøvmider kan ikke leve i Silke - som er en anden god grund til at putte din baby i silke, tillader barnet at ånde i allergenfrit miljø.

Silke er også en naturlig varme regulator, til opretholdelse af din baby's krops temperatur samt holde baby'er varme i kolde temperaturer og køligt i varme temperaturer.

Silke giver din babys krop lov at ånde og er også naturligt brandhæmmende

Babyer er tilbøjelig til at miste deres hår på bagsiden af hovedet, når de bevæger sig i vugge, barnevogn eller barneseng. I et forsøg er det bevist, at spædbørn som sover på silke ikke mister deres hår på bagsiden af hovedet.

Silke dynebetræk produceret i 19momme silke INFO

Giv dit barn den bedste løsning!

 
Forslag til dig
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Kundeanmeldelse

Anmeldelse fra Marie
Anmeldelse fra Marie: Jeg har været igennem kemobehandling, hvorved min hud er meget sart og følsom. At kunne lægge hovedet på en pude med silke betræk har været en rigtig god oplevelse. Der har været stor forskel, på at sove på silke (kontra bomuld), da silken er både kølig, blød og god til, at regulere temperatur og fugt. Silken ligefrem omfavner huden, så det kan varmt anbefales. Endnu engang Tusind Tak. Kærlig Hilsen Marie
silky-dream trustpilot

spacer