Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator -->

Silke Peeling

Populær
90,00 DKK
Lager: På lager
Model/varenr.: 200_1927

Silke "Cocoon" Bold

• 30 stk. peeling i en pose
• Naturlig silke "Cocoon" indeholder silke protein sericin: 18 forskellige slags protein.
• Eksfolierer ansigtet blidt.
(Eksfoliering er et andet ord for peeling og midler til at fjerne døde hudceller fra kroppen eller ansigtet.) Stimulerer overhuden og afbalancerer din hud
• Velegnet til forskellige hudtyper. 

En Silke peeling cocoon kan anvendes flere gange, hvis den lægges til tørre efter brug.  

 

Forslag til dig
Beskrivelse

Cocoons kosmetiske virkning

Silke er det mest naturlige materiale, og er det der kommer huden nærmest; indeholdende hudens protein og en række aminosyrer.

Så tidligt som Ming-dynastiet, havde Li dokumenteret i sit medicinske mesterværk, "Compendium of Materia Medica", at den naturlige silke kan gøre at huden bliver smukkere, fjerner sorte mørke pletter, og ​​acne hud.

Hvis du ikke kan udstå at sætte plaster på hudorme og derefter rive plasteret af, så prøv silke cocoon lavet som en naturlig eksfolierende finger. Efter ansigtsvask, opblødes silke cocoon i varmt vand ved 40 grader i 5 minutter, tag derefter en cocoon på din pegefinger. Gnid forsigtigt næse, kinder, hage og pande samt hals eller andre steder hvor der er hudorme eller acne. Den lille silke cocoon er i stand til at fjerne snavs i dine pore og mindske hudens ældnings tegn samt tilføre huden glød!

Skønheds cocoon har været anvendt af japanske kvinder i årtusinder. Opmærksomme farmere blev klar over de potentielle kosmetiske fordele ved silke cocoons efter, at have holdt skarpt øje med huden på kvindernes hænder, som udførte arbejdet med, at tage sericin fra cocoons. kvindernes hænder var (er) ekstremt smukke.

Silke cocoons skønhedsmæssige egenskab skyldes det vandopløselige sericin. Sericin er et højopløseligt molekylær protein, der tegner sig for 20-30% af silke, men en stor del er fjernet, efter rensning og  oprulning. Sericin serin, asparaginsyre, threonin, glutaminsyre og andre polær aminosyre tegner sig for 77% af alle aminosyrer og er alle vandopløslige. Silken er tæt beslægtet med huden; med et serin indhold på op til 36%, giver silken fremragende fugtgivende egenskaber. Ifølge forsker fra Japan Hiroshima Universitet tyder alt på, at sericin også har en stærk antioxidant aktivitet og hæmmer solens skadelige stråler og at sericin har anti ældnings egenskaber på huden. Derfor er skønhed cocoons gradvist blevet taget alvorligt, det begyndte i Japan og Syd Korea og er nu ved at indtage resten af verden.  Sericin er naturkosmetik som man ikke kan tage hverken patent eller monopol på og det er 100% økologisk!

Sådan bruges Silke "Cocoon" Bolden!
Opblød Cocoon bolden i 40 grader varmt vand i fem minutter. Når du kan mærke, at den naturlige silke Cocoon er blevet fyldt med vand.
Når din silke cocoon er blød er den klar til brug. Sæt din finger i den bløde cocoon bold, hvorefter du blidt massere næse, ansigt og hals.

Silke Cocoon peeling, 30 stykker i en pose, er værdi for pengene!
Silke Cocoon dannes af silke lag på lag, ved brug af silke cocoon på dit ansigt, vil dit ansigt og hals bliver vasket forsigtigt, men med en dyb rensning. Langvarig brug af disse cocooner vil sikre, at du vil få en meget delicat hud!
 
Silke, er det mest naturlige materiale og silke kan sammelingnes med vores egen hud protein og indeholder aminosyrer.
Naturlig silke kan gøre huden hvid, fjerne matte pletter, men kan også bruges til behandling af acne hud. 

Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer fbq('track', 'ViewContent', { content_ids: ['123'], // 'REQUIRED': array of product IDs content_type: 'product', // RECOMMENDED: Either product or product_group based on the content_ids or contents being passed. });