-->

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få -10% rabat på din første ordre! 
De -10% gælder ikke i forvejen nedsatte produkter og silke sengelinned.

Godkendt af e-mærket

Silke Peeling

120,00 DKK

Silke "Cocoon" Bold

• 30 stk. peeling i en pose
• Naturlig silke "Cocoon" indeholder silke protein sericin: 18 forskellige slags protein.
• Eksfolierer ansigtet blidt.
(Eksfoliering er et andet ord for peeling og midler til at fjerne døde hudceller fra kroppen eller ansigtet.) Stimulerer overhuden og afbalancerer din hud
• Velegnet til forskellige hudtyper. 

En Silke peeling cocoon kan anvendes flere gange, hvis den ligges til tørre efter brug.  

 

Model/varenr.: 200_1927
Lager: På lager

Cocoons kosmetiske virkning

Silke er det mest naturlige materiale, og er det der kommer huden nærmest; indeholdende hudens protein og en række aminosyrer.

Så tidligt som Ming-dynastiet, havde Li dokumenteret i sit medicinske mesterværk, "Compendium of Materia Medica", at den naturlige silke kan gøre at huden bliver smukkere, fjerner sorte mørke pletter, og ​​acne hud.

Hvis du ikke kan udstå at sætte plaster på hudorme og derefter rive plasteret af, så prøv silke cocoon lavet som en naturlig eksfolierende finger. Efter ansigtsvask, opblødes silke cocoon i varmt vand ved 40 grader i 5 minutter, tag derefter en cocoon på din pegefinger. Gnid forsigtigt næse, kinder, hage og pande samt hals eller andre steder hvor der er hudorme eller acne. Den lille silke cocoon er i stand til at fjerne snavs i dine pore og mindske hudens ældnings tegn samt tilføre huden glød!

Skønheds cocoon har været anvendt af japanske kvinder i årtusinder. Opmærksomme farmere blev klar over de potentielle kosmetiske fordele ved silke cocoons efter, at have holdt skarpt øje med huden på kvindernes hænder, som udførte arbejdet med, at tage sericin fra cocoons. kvindernes hænder var (er) ekstremt smukke.

Silke cocoons skønhedsmæssige egenskab skyldes det vandopløselige sericin. Sericin er et højopløseligt molekylær protein, der tegner sig for 20-30% af silke, men en stor del er fjernet, efter rensning og  oprulning. Sericin serin, asparaginsyre, threonin, glutaminsyre og andre polær aminosyre tegner sig for 77% af alle aminosyrer og er alle vandopløslige. Silken er tæt beslægtet med huden; med et serin indhold på op til 36%, giver silken fremragende fugtgivende egenskaber. Ifølge forsker fra Japan Hiroshima Universitet tyder alt på, at sericin også har en stærk antioxidant aktivitet og hæmmer solens skadelige stråler og at sericin har anti ældnings egenskaber på huden. Derfor er skønhed cocoons gradvist blevet taget alvorligt, det begyndte i Japan og Syd Korea og er nu ved at indtage resten af verden.  Sericin er naturkosmetik som man ikke kan tage hverken patent eller monopol på og det er 100% økologisk!

Sådan bruges Silke "Cocoon" Bolden!
Opblød Cocoon bolden i 40 grader varmt vand i fem minutter. Når du kan mærke, at den naturlige silke Cocoon er blevet fyldt med vand.
Når din silke cocoon er blød er den klar til brug. Sæt din finger i den bløde cocoon bold, hvorefter du blidt massere næse, ansigt og hals.

Silke Cocoon peeling, 30 stykker i en pose, er værdi for pengene!
Silke Cocoon dannes af silke lag på lag, ved brug af silke cocoon på dit ansigt, vil dit ansigt og hals bliver vasket forsigtigt, men med en dyb rensning. Langvarig brug af disse cocooner vil sikre, at du vil få en meget delicat hud!
 
Silke, er det mest naturlige materiale og silke kan sammelingnes med vores egen hud protein og indeholder aminosyrer.
Naturlig silke kan gøre huden hvid, fjerne matte pletter, men kan også bruges til behandling af acne hud. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

LEVERING

Vi bestræber os altid på at levere din bestilling fra dag til dag. Bestiller du mandag-fredag inden kl. 16.00, sender vi så vidt det er muligt samme dag. Ved bestillingsvarer som pudebetræk, dynebetræk og lagen, er der ca. 3 ugers levering.
Bestiller du i tidsrummet fra fredag efter kl. 16.00 og i weekenden, sender vi så vidt det er muligt dine varer om mandagen.
Alle bestillinger fremsendes med Postdanmark.

Det er muligt at afhente varer på vores adresse, men kun efter aftale. Ring 75893930 eller send os en mail på silky-dream@egsgaard.eu

Du kan spore din ordre under "Min konto".

 

RETURNERING OG OMBYTNING AF PRODUKTER

Ønsker du at returnere eller ombytte en vare, kan du returnere varen til os - uden tidsbegrænsning. Det forudsættes, at varerne returneres til os ubrugt og mængde. Varen skal returneres i original emballage med mærker. Varen skal fremsendes franko, hvilket betyder, at du skal betale portoen. Når du returnerer varer, vedlægger du returneringsformular og skriver, om du ønsker pengene tilbage eller varen ombyttet med et andet produkt. Vi tilbagebetaler pengene eller ombytter varen senest dagen efter varen modtages på vores lager.

Se i øvrigt under Betingelser & Vilkår. Her finder du returneringsformular

Silke fakta:

 • Silke kan absorbere op til en tredjedel af sin vægt i vand, før det føles våd.
 • Silke er åndbar. Det holder dig kølig på varme dage og gennem varme nætter.
 • Silke regulerer kropstemperaturen, og bevarer din krop varm i kulden.
 • Silke har imponerende svedtransporterende egenskaber, holder dig tør og komfortabel i ethvert klima, året rundt.
 • Silke frastøder naturligt skimmel & meldug.
 • Silke er hypoallergen, og vil ikke irritere følsom hud.
 • Silke er let og blød, hvilket gør det nemt at bære under dit daglige tøj.
 • Silke har en naturlig glans fra sine glatte tråde, hvilket giver et smukt udseende.
 • Silke skaber ikke statisk, så det klamre eller krølle ikke let.
 • Silke fibre er naturligt elastisk og kan strække op til 20% uden brud.
 • Silkestoffer er det ideelle base-lag, og fås i forskellige vægtklasser.
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også