Så bliver luksus ikke bedre. Vores silke sengelinned er så blødt og fantastisk at røre ved. Det siges at silke hovedpudebetræk udjævner rynker imens du sover!

Det kan ikke forklares hvilken komfort det er at sove i Silke sengelinned så det anbefales helt sikkert, at prøve det. Vores 19momme silke sengelinned bliver special fremstillet, der ydes derfor ikke 14 dages fortrydelsesret på varer som er special fremstillet. 

Vores lækre 22momme silke sengetøj er lagervare og kan byttes hvis det ikke passer eller lever op til dine forventninger.

Vores silke sengetøj, lagen, faconlagen, stiklagen, pudebetræk og sengebetræk i 19momme silke er bestillingsvarer. Leveringstid ca. 3 uger, bestilte varer kan ikke annuleres eller returneres, se fortrydelsesretten HER

Luksus er at sove hele natten lang i vores silke sengelinned, uanset om det er sommer eller vinter. Silke er let og åndbart og vil dermed holde dig kølig om sommeren og sørge for at fugten bliver transporteret væk i silke fibrene og det vil holde kulden væk i de koldeste måneder.

At putte sig i silke er den rene luksus. Silke dynebetræk er allergivenlige og lindre irriteret og kløende hud så det kan anbefales til vores kunder med hudsygdomme. Samtidig har vi rigtig mange kunder med gigt, fibromyalgi, rygsmerter, parkinsons og kunder med bindevævssygdomme som har stor gavn af vores silke sengelinned. Når man sover i silke vender man sig uden problem og vågner ikke op med smerte hver gang som man gør hvis man sover i Bomuld. Vi har kunder som før vågnede 20 gange pga. smerte når de skulle vende sig men efter at have købt silke lagen har reduceret det til 4-6 gange. Det er utrolig vigtigt når man har en sygdom, at man får sin nattesøvn. 

Vi har valgt at få syet Silke Sengetøj som Lagervarer i 22momme hvilket er den bedste kvalitet til sengetøj.