Så bliver luksus ikke bedre. Vores silke sengelinned er så blødt og fantastisk at røre ved. Det siges at silke hovedpudebetræk udjævner rynker imens du sover!

Det kan ikke forklares, hvilken komfort det er at sove i Silke sengelinned, så vi anbefaler helt sikkert at prøve det! Vores 19 momme silke sengelinned bliver special fremstillet, og der ydes derfor ikke 14 dages fortrydelsesret på varer, som er special fremstillet. 

Vores lækre 22 momme silke sengetøj er lagervare, og kan byttes hvis det ikke passer eller lever op til dine forventninger.

Vores silke sengetøj, lagen, faconlagen, stiklagen, pudebetræk og sengebetræk i 19 momme silke er bestillingsvarer. Leveringstid ca. 3 uger. Bestilte varer kan ikke annuleres eller returneres - se fortrydelsesretten HER

Luksus er at sove hele natten lang i vores silke sengelinned, uanset om det er sommer eller vinter. Silke er let og åndbart, og sørger for, at fugten bliver transporteret væk i silkefibrene. Det betyder, at silke køler dig i de varme sommermåneder, og holder kulden væk i de koldeste måneder.

At putte sig i silke er den rene luksus. Silke dynebetræk er allergivenlige og lindrer irriteret og kløende hud, så det kan anbefales til vores kunder med hudsygdomme.

Samtidig har vi rigtig mange kunder med gigt, fibromyalgi, rygsmerter, Parkinsons og kunder med bindevævssygdomme, der alle har stor gavn af vores silke sengelinned. Når man sover i silke, vender man sig uden problemer, og vågner ikke op med smerte hver gang, som fx. hvis man sover i bomuld.

Vi har kunder kunder, der tidligere vågnede 20 gange pga. smerte, når de skulle vende sig, men efter at have købt silke lagen er det reduceret til 4-6 gange. Det er utrolig vigtigt, når man har en sygdom, at man får sin nattesøvn. 

Vi har valgt at få syet silke sengetøj som lagervarer i 22 momme, hvilket er den bedste kvalitet til sengetøj.

Findes i farven sort og elfenben