For 2 år siden købte jeg et magnet hjerte hos en Energetix konsulent. Efter 20 minutter opdagede jeg at alle mine muskelkramper i benet var aftaget og det ikke længere spændte så voldsomt i benet. 

Mine smerter er stærkt reduceret og jeg bruger magnet hjertet hver dag, og jeg kan med ren samvittighed sige, at magnet hjertet  har været en befrielse at få på.

Blodlegemerne bliver positivt ladet, og de frastøder derfor hinanden samt væggene i blodårerne, som også er positivt ladet. Det betyder, at der ikke dannes klumper af blodlegemer (pengerulledannelse), og derved strømmer blodet meget bedre gennem kroppen, bliver bedre iltet og forbedrer ilttilførslen ud i de små blodkar og modvirker ligeledes blodpropper.

Forbedringen af ilttilførselen øger energien i kroppen, giver mere bevægelse i leddene og musklernes syrebalance forbedres og stive muskler undgåes. Der er en lang liste af forbedringer på skavanker og sygdomme som tilfredse brugere af smykkerne har meldt tilbage til ENERGETIX. 

0 anmeldelser
486,00 DKK
0 anmeldelser
303,00 DKK
0 anmeldelser
72,00 DKK
0 anmeldelser
270,00 DKK
0 anmeldelser
489,60 DKK

Da både Silke produkter og Energetix magnetsmykker har smertestillende egenskaber, gav det god mening, at blive forhandler af disse smykker. Smykkerne er af meget høj kvalitet, og kan bruges af alle -  kvinder, mænd og børn, selv kæledyret kan få et halsbånd med magneter. Der er dokumenteret virkning af magneternes påvirkning af blodet -  og magneterne er billige i forhold til alskens medicin.

Alle smykkerne er 100% nikkelfri, og man kan frit vælge, om de skal være forgyldte eller rhodinerede. Der bruges perler og sten i flere af smykkerne. Stenene er Swarovski krystal og Cubic Zirkonia, mens perlerne af fremstillet på basis af glas.

Til orientering bør gravide kontakte lægen inden brug af magnetsmykker og folk med pacemaker må ikke bruge magneterne. Kreditkort kan ødelægges ved direkte kontakt med magneter.

Vores smykker er fyldt med energi og velvære – forkæl dig selv eller dem du holder af – med gaven som kan hjælpe på skavankerne og give fornyet energi.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om smykkerne, og hvad det bedste vil være for dig.
Har du lyst til at se og prøve smykkerne, før du bestemmer dig - kan du ringe og aftale tid for besøg.

Behandling.Energetix